• images/slider/11LOGO01GeelLogo.fw.png
  • images/slider/12LOGO01Logo.fw.png
  • images/slider/13LOGO01NaamLogo.fw.png
  • images/slider/14LOGO01Naam.fw.png

gebrebecRebecca werd geboren in Leek, vlak voor onze verhuizing naar Nieuwe -Pekela.
De geboorte ging "volgens het boekje" net zoals het eerste levensjaar. Als baby was Rebecca een normale baby, die op zijn tijd de bekend ziektes kreeg en zich als een normale baby ontwikkelde.
Als peuter/kleuter bleef het een gemakkelijk kind, maar kwam de ware aard al naar boven. Een veel gehoorde kreet van haar was : "kan'k zelf wel".
De basisschool gaf geen problemen, niet van de kant van Rebecca en ook niet van de kant van de leerkrachten.
Tijdens de basischoolperiode ontdekte Rebecca het turnen, waar ze veel plezier in beleefde tot een zware enkel blessure een eind maakte aan deze hobby Na de basisschool ging ze in Coevorden naar het LBO, in Zwolle naar SPW-AW en in Assen naar de PABO. Rebecca kwam van de PABO af in de periode dat er een schrijnend tekort aan leerkrachten was zodat ze binnen de kortste keren voor de klas stond in Wierden.
konradrebecca01Dat ze in Wierden voor de klas kwam te staan was niet zo vreemd, want in het laatste schooljaar kwam ze haar huidige echtgenoot Konrad, tegen en die woonde in Albergen. Logisch he.
Na het kopen van een woning in Almelo zijn ze getrouwd. Hier is hun zoon Kjell geboren. Maar, allebei opgegroeid in een relatief klein dorp, verlangden ze toch wel naar een beetje vrijheid. Deze vrijheid hebben ze gevonden in Aadorp, een klein dorpje onder de rook van Almelo. Hier hebben ze een huis gekocht met de bedoeling deze te slopen en zelf een nieuw huis te bouwen.
Ondertussen is het huis gesloopt en is de nieuwbouw zover gevorderd dat het huis begin 2009 klaar is. In Aadorp is hun dochter Lune geboren. In 2008 kregen Kjell en Lune er een zusje bij Madee.


Maart 2009 HOERA. Het nieuwe huis is zover dat het bewoond kan worden. Het is nog niet helemaal af, maar in een dusdanige staat dat het bewoonbaar is. Wat een ruimte, de luxe van een riante badkamer, ieder zijn eigen slaapkamer, lekker !!!!! Met vertrek van hun noodwoning werd een periode afgesloten van behelpen en improviseren.

FamWesterinkEind 2009 kunnen ze terugkijken op een turbulent maar productief jaar. Ze zijn helemaal gesetteld in hun nieuwe huis. de woning naast hun is ook verkocht en door de nieuwe eigenaar in dezelfde stijl weer op gebouwd als het huis van Konrad en Rebecca zodat het nu een mooi geheel vormt. De volgende fase is het bouwen van een schuur en het aanleggen van de tuin. 
Rebecca is nog steeds werkzaam in het onderwijs en heeft op het moment een duo-baan zodat ze haar moederschap en het werken goed kan combineren.
Konrad werkt als zelfstandige en bezorgt bakkerij-producten op bestelling aan huis.
En verder vragen drie opgroeiende kinderen tijd.