• images/slider10/13LOGO2022NaamLogofw.png

 

2022fw 2022, het jaar waarin de meeste corona-ellende achter de rug is zodat we zonder beperkingen met de camper op stap kunnen.
We hebben we met onze camper onderstaande trips gemaakt.
Klik op "Lees meer" om het hele artikel te lezen.
2022fw

 Appelscha
IMG 20220326 161852   Meestal gaan we, voordat de camper voor de APK moet, een keertje weg met de camper.
Na de winterslaap vullen we de watertank en controleren we alle functies en besluiten we dit met een paar nachten camperen.

Dit jaar hebben we gekozen voor CP De Zomerberg is Appelscha. Eén van de redenen dat we deze CP hebben gekozen is dat dit nog een echte CP zonder toeters en bellen.
Lees meer .......
 Udenhout Udenhout01   Via kennissen werden we attent gemaakt op een mooi fietsgebied in Brabant, de Drunense duinen en omgeving. Voor ons voldoende reden om een keer die kant op te gaan.
Daar er geen CP's in de buurt zijn kregen we het advies  te overnachten op mini-camping De Zandley net buiten Udenhout.

Lees meer .......
 Ermelo
Ermelo03   Aangelokt door de goede weersverwachting besloten we nog een paar dagen met de camper op stap te gaan. Door het bezoek aan het Dolfinarium werd onze aandacht gevestigd op het gebied rond Harderwijk. De zoektocht op Campercontact levert een simpele camperplaats op in Ermelo, de Voortse Akker.
Lees meer .......

 Münsterland Munsterland41    Omdat we druk aan het voorbereiden zijn met de overstap naar "volledig elektrisch" hebben we besloten deze vakantie lekker rustig aan te doen en niet ver te reizen.
We hebben zaterdag en eerste Pinksterdag de camper al ingepakt zodat we lekker rustig aan kunnen doen.
We gaan er van uit dat de campings en camperplaatsen tweede pinksterdag leeg zullen stromen.
 
Lees meer .......