• images/slider9/13LOGO2021NaamLogofw.png

 

2021fw 2021, het jaar waarvan we hoopten dat we in alle vrijheid weer met de camper op stap mochten begon helaas met een algemene lockdown zodat we eerst onze trips moesten beperken tot Nederland.
We hebben we met onze camper onderstaande trips gemaakt.
Klik op "Lees meer" om het hele artikel te lezen.
2021fw

 De Heurne Achterhoek01   Eindelijk waren de weersvooruitzichten iets beter. Toegegeven, nog niet spectaculair maar we wilden gewoon even weg met de camper.
We besloten in het oosten van Nederland te blijven omdat we toch wel wilden fietsen en de wind in Oost-Nederland meestal minder is dan in het Westen.
Op CC vonden we een "echte" CP in de Heurne, een klein plaatsje in de Achterhoek.
Lees meer ........
 Kessel Kessel03   Met een paar iets betere dagen in het vooruitzicht wilden we er weer eens op uit.
Als doel kozen we midden Limburg en dan de Brabantse kant van de Maas.

Lees meer ........
 Paasloo Paasloo01   Ondanks de niet zo mooie weersverwachting leek het ons wel leuk om voor de verjaardag van onze kleinzoon Sverre een paar dagen in de buurt van Oldeholtpade te gaan staan.
Er is maar één camperplaats in de omgeving zodat we onze aandacht direct maar op kleine campings richten.
Lees meer .......
 Bergum Bergum01    Met een paar mooie dagen in het vooruitzicht was onze bedoeling een keer Zuid-Holland te bezoeken. We zochten een plaatsje op fietsafstand van het strand en toen hadden we een probleem. Alle plaatsen die ons wel wat leken waren allemaal vol.
Als alternatief hebben we toen maar een CP opgezocht in Friesland.

Lees meer .....
 Noord-
  Groningen
NGroningen04  Tijdens het zoeken op CC kwamen we in Noord Groningen een relatief nieuwe camperplaats tegen in Uithuizen nl camperplaats Oal Dyck.
Omdat een bezoek aan de Eemshaven al langer op ons lijstje staat en de CP maar op een uurtje fietsen van de Eemshaven ligt werd een bezoekje snel gepland.

Lees meer ......
 Berlicum Berlicum04   Op zoek naar plekken in Nederland die we nog nooit bezocht hebben kwam deze keer 's Hertogenbosch aan de beurt.
Het ligt wel aan de Maas, maar gelukkig redelijk ver stroomafwaarts zodat we met het hoogwater geen problemen verwachten.
Lees meer........
 Wouw Wouw05   Onze vorige trip naar Noord Brabant was de aanleiding om voor deze trip weer een stukje Noord Brabant te kiezen wat tot nu toe aan onze aandacht is ontsnapt. Het westelijke deel van de provincie hadden we nog nooit bezocht zodat dit ons doel werd.
Lees meer .....
 Harskamp Harskamp04    Op zoek naar een stukje Nederland wat we nog niet hadden bezocht kwamen we door verhalen van de familie terecht op de Hoge Veluwe.
We zagen op Campercontact dat het aantal CP's in deze regio wel heel dun gezaaid zijn zodat we ook naar mini-campings gingen kijken.
Lees meer ......
Oder-radweg Oderradweg01   Onze eerste grote trip na de Corona lockdown.
Eindelijk kunnen we de trip maken die al twee jaar in de planning staat.
Na onze eerdere trips langs Duitse rivieren zoals o.a. de Weser en de Elbe was dit de volgende in het rijtje.
Lees meer......
 Fort
   Everdingen
FortEverdingen02   We vinden allebei geschiedenis wel leuk dus als we een CP kunnen vinden die iets met geschiedenis heeft is het helemaal leuk.
Deze keer was daarom de keuze gevallen op een CP bij Fort Everdingen aan de Lek, één van de forten van de Hollandse waterlinie.
Lees meer .......