• images/slider8/13LOGO2020NaamLogofw.png

 

2019fw In 2020, het Corona-jaar, hebben we met onze camper onderstaande trips gemaakt.
Klik op "Lees meer" om het hele artikel te lezen.
2019fw

Onstwedde Onstwedde03   Door de Coronacrisis is onze eerste trip met de camper in 2020 pas met Pinksteren mogelijk.
We verwachten dat het behoorlijk druk zal worden en besluiten naar de CP "Op Streek" in Onstwedde te gaan. Deze CP hebben we vorig jaar ook bezocht en was een rustige CP.
Lees meer.....
Zwarte Haan ZwarteHaan01   Een camperplaats die al lang op ons lijstje stond maar waar we om één of andere reden nooit aan toe waren gekomen ligt boven in Friesland in het buurtschap Zwarte Haan.
Nu we toch in Nederland moeten blijven een mooie reden om deze CP eens te bezoeken.
Lees meer ....
 Bussloo Wilp02   Op zoeken naar een volgende camperplaats kwamen we op het internet een berichtje tegen over een nieuw aangelegde CP bij minicamping De Hane in Bussloo.
De beschrijving was zo positief dat het het ons wel wat leek.
Door ervaring wijs geworden belden we eerst even naar de minicamping om een plaatsje te reserveren voor de volgende dag. Dit bleek geen overbodige luxe, de CP was bijna vol.
Lees meer ...
 Groessen Groessen02    Daar we door de drukte t.g.v. het Coronavirus moeten reserveren kiezen we meestal voor CP's waar we eerder zijn geweest.
Deze keer was de keuze gevallen op de Wellinghoeve bij Groessen. Door zijn ligging in de buurt van Arnhem en de grote rivieren een ideale uitvalsbasis voor een paar mooie fietstochten.
Lees meer.....
 De Lutte
De Lutte02  Onze ervaringen met de CP Erve Velpen in De Lutte waren erg goed. Reden genoeg om deze CP in deze periode, waarbij reserveren noodzakelijk is, maar eens op te bellen.
Het was erg druk, maar gelukkig konden we een paar nachten reserveren.
Lees meer......
 Schokland
Schokland02    Een stukje Nederland waar je niet zo snel aan denkt als camperbestemming is de Noordoostpolder.
Op zich niet zo vreemd omdat het polderlandschap met zijn rechte wegen ronuit saai is. Maar als je een beetje verder kijkt zie je dat in de NO-polder twee voormalige eilanden liggen met een rijke historie nl. Urk en Schokland.
Lees meer ......
 Kuikhorne Kuikhorne1   Op zoek naar een doel voor onze volgende trip kwamen we op het web een camperplaats tegen die niet reserveert met het motto "Wij hebben altijd plaats".
Het leek ons wel wat, ook omdat een combinatie met een jachthaven ons tot nu toe goed is bevallen.
Lees meer .....
 Midwolda Midwolda3    Midden september en mooi weer op komst. Reden genoeg om een CP uit te zoeken.
We hebben al diverse delen van de provincie Groningen bezocht, maar het Oldambt hadden we alleen maar zijdelings bezocht.
Lees meer......
 Wapenveld Wapenveld01   Ondanks de niet zo mooie vooruitzichten wilden we weer op stap. In een camperblad hadden we een review gelezen van een camperplaats in Wapenveld, CP Scheer's Hoeve.
Lees meer .......
 Appelscha Appelscha01   De weersvooruitzichten zijn voor begin november erg mooi, een goede reden om nog even met de camper op stap te gaan.
Al langere tijd willen we een keer naar Appelscha maar de drukte op de CP's was nog altijd een reden om niet naar Appelscha te gaan temeer reserveren niet mogelijk is.

Lees meer .....