• images/slider6/13LOGO2018NaamLogo.fw.png
2018.fw In 2018 hebben we met onze camper onderstaande trips gemaakt.
Klik op "Lees meer" om het hele artikel te lezen.
2018.fw

 Groessen Groessen04   De eerste trip van dit jaar hadden we besloten om een plekje te zoeken in de ongevong van Arnhem, een stad die in onze ogen niets bijzonders te bieden heeft en die we daarom altijd voorbij rijden.
Lees meer.

 Brantgum Brantgum03    Tijdens het zoeken naar een volgend doel voor een campertrip zagen we dat we Dokkum nog nooit bezocht hadden. Hoog tijd om hierin verandering te brengen.
Op Campercontact vonden we CP Veldzicht in Brantgum. Deze CP ligt op 6 km van Dokkum en 6 km van de Waddenzee.
Lees meer
 Elbe-Radweg  ElbeRadweg   Vorig jaar hebben we de Elbe gevolgd vanaf Maagdenburg naar het zuiden toe.
Dit jaar hebben we de Elbe gevolgd vanaf Maagdenburg Naar het Norrden toe

Lees meer

 Onderdendam  Onderdendam01    We hebben altijd gezegd dat we op een CP maar één keer komen. Eerst was Duurswoldje een CP waar we vaker komen om familie te bezoeken en nu gaan we ook vaker naar de CP bij de jachthaven in Onderdendam om dezelfde reden.
Lees meer
 Slochteren  Duurswoldje01    Camperplaats Duurswoldje is één van de weinige camperplaatsen waar we vaker komen. Enerzijds omdat dit een heerlijke no nonsens camperplaats is en anderzijds omdat we dan op ons gemak op familiebezoek kunnen gaan.
Lees meer

 Nijensleek  moerberg02   Jarig zijn in de vakantieperiode is helemaal niet leuk. Onze zoon Peter is jarig op 12 augustus, dus viel zijn verjaardagsfeest meestal in het water omdat veel mensen op vakantie waren of dat we zelf op vakantie waren.
Om dit op te lossen hadden ze besloten de situatie om te draaien en de verjaardag op een camping te vieren.
Lees meer.
 Delft  Delft01    Bij het zoeken naar een nieuwe bestemming voor een korte campertrip kwamen we tot de ontdekking dat we nog nooit in de omgeving van Delft waren geweest. Reden genoeg om naar een camperplaats in deze omgeving te zoeken.
Lees meer
 La Meuse en
Canal du
  Nivernais
 Cravant01     We hebben in de loop van de week de meeste dingen al ingepakt zodat we lekker rustig aan kunnen doen.
Om half elf vertrekken we richting Roermond.
Lees meer.

Steenderen  Steenderen02   Zoals we meestal doen voor onze korte tripjes in Nederland zoeken we een plaats uit waar we nog nooit geweest zijn en zoeken dan op Campercontact een camperplaats op. Als criterium houden we een maximale afstand van ongeveer 20 km aan, een afstand die we, ook bij slechter weer, gemakkelijk kunnen overbruggen met de fiets.
Lees meer.