• images/slider5/13LOGO2017NaamLogo.fw.png
 2017.fw In 2017 hebben we met onze camper onderstaande trips gemaakt.
Klik op "Lees meer" om het hele artikel te lezen.
 2017.fw

Hattem Hattem02   Ieder jaar, als de camper is gewassen en  klaargemaakt staan we te springen om op stap te gaan.
Het mooie weer lokte, zodat ons besluit snel vast stond.
We waren al een paar keer langs de IJsel bij Zwolle gereden waarbij we iedere keer ons zelf beloofden om eens bij de jachthaven van Hattem te kijken.

Lees meer.
 Leeuwarden  Leeuwarden02   Ondanks de slechte weersvooruitzichten gingen we toch weer met de camper op stap met het motto :"Het zal wel meevallen".
Ons doel was deze keer Leeuwarden. De laatste keer dat we ( Johan ) in Leeuwarden waren was tijdens de vervulling van de dienstplicht in 1971 dus pure nostalgie.
Lees meer.
 Groningen  Groningen01    Een stad die we al lang weer eens wilden bezoeken was Groningen omdat we beiden hier hebben gewoond. Ina tijdens haar opleiding en haar werk en Johan is er geboren en getogen.
Lees meer.
 Lichtenvoorde  Lichtenvoorde02    Voor onze korte tripjes in Nederland zoeken we meestal plaatsen waar we nog nooit geweest zijn.
We kwamen op Lichtenvoorde terecht omdat we uit ervaring weten dat de Achterhoek garant staat voor rust en lekker fietsen en het ons opviel dat ten Noorden van Lichtenvoorde veel caches zijn verstopt.
Lees meer.
 Lemmer  Lemmer01   Zolang het nog te combineren is met de diverse activiteiten van onze (klein)kinderen komen we nog samen op een camping voor een lang weekend.
Dit jaar lukte het niet met de hele familie maar hadden we met Peter en Fraukje en hun kinderen afgesproken om het Hemelvaart-weekend ergens heen te gaan.
De keuze was gevallen op camping 't Lemsterhop in Lemmer waar we zouden beginnen met Fraukjes verjaardag en daarna een lang weekend Lemmer-Ahoy te bezoeken.
Lees meer.

 Duitsland/
    Tsjechië
 Praag02   Zoals bijna elk jaar begon onze eerste langere trip van het jaar op 8 juni.
Ook dit jaar vertrokken we rond één uur. Ons doel was Bielefled. We willen eerst pal oost tot we de Elbe bereiken. We hebben goede ervaring met het volgen van rivieren zodat we ons doel, Tsjechie, willen bereiken door de Elbe te volgen.
Lees meer

 Onderdendam  Onderdendam01   Dat we door omstandigheden tijdelijk niet zo ver weg kunnen betekent niet dat we niet met de camper op stap kunnen. We moeten alleen iets dichter bij huis blijven.
Lees meer
 De Lutte
 DeLutte02    Familie bezoek is wel leuk, vooral als de familie in een mooi fietsgebied woont. Als je dan ook nog hoort dat er in dat gebied een mooie camperplaats is, is het rond.
We vertrokken dus op maandag 7 augustus naar camperplaats "Erve Velpen " in De Lutte om lekker te fietsen en om een familiebezoek af te leggen.
Lees meer

 Sneek  Sneek01    Met een mooie dag in het vooruitzicht besloten we eens een bezoek aan Sneek te brengen. Deze plaats hadden we al vaak vanaf het water gezien maar nog nooit vanaf de wal. Dus hoog tijd om hier verandering in te brengen.
Lees meer
 Frankrijk  Treignes01   We gaan dit jaar voor ons doen laat op onze langere vakantie doordat we de mantelzorg van een familielid op ons hebben genomen die even wat medische problemen had.
Lees meer