• images/slider2/13LOGO2014Naam+Logo.fw.png
2014.fw  In 2014 hebben we met onze camper onderstaande trips gemaakt.
Klik op "Lees meer" om het hele artikel te lezen.
2014.fw

 Blijham Blijham01  Bij het updaten van de camperplaatsen in ons navigatiesysteem zagen we dat er in Blijham een nieuwe camperplaats was geopend in Blijham. 
Daar we in Nieuwe Pekela hebben gewoond leek het ons wel leuk om deze camperplaats te bezoeken omdat we dan weer eens in Nieuwe Pekela konden kijken.

Lees meer
 Winterswijk  WinterswijkCamping  Al neuzend op de kaart om onze volgende korte trip te plannen zagen we dat er net over de grens bij Winterswijk een mooie powertrail lag. We hadden niet het idee om alle caches  van de trail te doen, maar toch wel een hele serie
Lees meer
 Tjongertrail  Tjongertrail03  Peter en Frauk vinden geocaching ook hardstikke leuk. 
Hierdoor ontstond het plan om net als vorig jaar in Klijndijk nu ook weer samen een powertrail te doen. Samen kwamen we op het idee om de Tjongertrail te doen, een powertrail langs de Tjonger.

Lees meer
 België  Belgie08Mol  De startplaats van onze vakantie was deze keer vanaf camping Grasbroek in Bornerbroek. We stonden hier om de verjaardag van onze kleindochter Madee te vieren.
We hadden dit jaar België als bestemming uitgekozen omdat we in West-Vlaanderen de monumenten van de Eerste Wereldoorlog langs de rivier de IJzer eens wilden bekijken.

Lees meer
 Limburg/
België
 Oostham02  Tot nu toe hebben we ieder jaar tijdens de vakantie van onze kinderen ook korte tijd bij hun op de camping gestaan. Zolang beide partijen het leuk vinden wilen we dit blijven doen.
Zodoende kwamen we terecht op camping "De Kasteelse Bossen" in Melderslo, waar Peter en Frauk met kinderen drie weken hadden geboekt.

Lees meer
Drouwen  Drouwen01  Konrad, Rebecca en hun kinderen waren op hun vakantie door Noord-Nederland van plan als laatste stop naar camping Alinghoek in Drouwen te gaan. Daar we de meeste jaren een paar dagen samen met onze (klein)kinderen vakantie vieren leek het ons wel leuk om ook naar Drouwen te gaan.
Lees meer
Denemarken  Denemarken03  Met zoveel mooi weer in het vooruitzicht besloten we nog een trip te maken. Deze keer naar een bekend gebied, nl. de kuststreek rond de Bulbjerg in Noord Jutland, Denemarken.
Lees meer
Tolkamer  tolkamer1  De vooruitzichten voor het weekend waren voor oktober zo mooi dat thuisblijven zonde zou zijn.
We hadden goede ervaringen met een plaatsje aan de rivier ( altijd wat te kijken ) zodat we op zoek waren gegaan naar een camperplaats die aan een rivier lag.

Lees meer