• images/slider/11LOGO01GeelLogo.fw.png
  • images/slider/12LOGO01Logo.fw.png
  • images/slider/13LOGO01NaamLogo.fw.png
  • images/slider/14LOGO01Naam.fw.png

Woerden

Plaats: Camping Batenstein in Woerden
Datum: 11/08/2012 t/m 13/08/2012

 

Ieder jaar gaan we een paar dagen richting Bodegraven om eens lekker te eten bij Kobalt aan de Nutspassage in Bodegraven.

Woerden01Aangezien het aantal camperplaatsen in de buurt van Bodegraven nul is, zijn we aangewezen op campings. In Bodegraven is geen camping en op fietsafstand is de keuze beperkt, camping Batenstein in Woerden of De Hollandse Boerderij in De Meije.
Dit jaar was onze keuze gevallen op camping Batenstein. Deze keer was onze keuze hoofdzakelijk bepaald door het aantal caches in de buurt van Woerden, maar Batenstein heeft voor ons gevoel net iets meer als De Hollandse Boerderij.

Zondagmorgen waren we redelijk op tijd klaar voor vertrek omdat we eerst onze kleinzoon Kjell naar huis moesten brengen. Onze reis ging derhalve via Aadorp naar Woerden waar we om twee uur aankwamen. Na een kop koffie en een broodje zijn we eerst in de buurt begonnen met het opzoeken van een "multi", een cache die langs diverse punten voert.
Eind van de middag zijn we richting Bodegraven gegaan niet alleen om bij Kobalt te eten maar ook om weer eens bij te praten. Het tochtje langs de Oude Rijn is een mooi tripje op de fiets, helemaal met het mooie weer.

In Bodegraven was het als vanouds, alsof we elkaar vorige week nog hadden gezien. Na een paar gezellige uurtje zijn we teruggefietst naar Woerden.

Woerden03Maandag hadden we een trail van 29 caches op ons programma staan. De eerste vier caches was het even slikken, het pad was te voet nauwelijks begaanbaar, laat staan voor ons als fietsers. Gelukkig lag de rest langs de verharde weg zodat we de serie toch nog vlot konden afwerken. 
In Montfoort hebben we onder het genot van een cappucino de bonuslokatie uitgerekend. Via Linschoten zijn we naar de bonus gereden die we na enig speurwerk ook konden vinden. 
Terug op de camping hebben we eerst een verdiende rust genomen alvorens nog een paar caches in buurt van de camping op te zoeken.

Dinsdag morgen wilden we nog even Woerden in voor een paar inkopen, maar het weer werkte niet mee. Ons stralende weekend in Woerden wordt besloten door buien en een lagere temperatuur. We besluiten dan ook alles in te pakken en te vertrekken.
Zonder enig oponthoud rijden we heel vlot naar huis  waar we om één uur aankomen.