• images/slider/11LOGO01GeelLogo.fw.png
  • images/slider/12LOGO01Logo.fw.png
  • images/slider/13LOGO01NaamLogo.fw.png
  • images/slider/14LOGO01Naam.fw.png

Omgeving Hannover

Plaats: Camping Hannover-Misburg
Datum: 26/06/2011 - 01/07/2011

hannover01Na terugkeer van onze verregende Waddentrip hielden we de weersverwachting goed in de gaten. Toen de verwachtingen beter werden konden we weer plannen maken. Omdat we maar een paar dagen weg wilden zochten we een plek niet te ver weg. We vonden dit keer een  mooie camping in de buurt van Hannover om een paar dagen heerlijk te luieren.
We vertrokken zondagmorgen rond elf uur. Via de Duitse snelwegen kwamen we zonder files om half drie aan op de camping. Het weer werd onderweg steeds beter en bij aankomst op de camping was het stralend weer.
De camping is een groot terrein rond een meer wat ontstaan is door een zandafgraving. Het bestaat voor het grootste deel uit vaste staanplaatsen. Voor gasten zijn er genoeg plaatsen.
De maandag begon stralend zodat we om negen uur al buiten zaten te ontbijten. Omdat de temperatuur al snel richting dertig graden ging besloten we heerlijk bij de camper te blijven. Afgezien van een paar wandelingetjes over de camping hebben we lekker bij camper gezeten.
hannover02Dinsdag werd een herhaling van maandag, alleen steeg de temperatuur deze dag naar twee-en-dertig graden.
Woensdag zou vlgs de weersverwachting een dag worden met onweersbuien en windstoten, maar daar was bij het opstaan nog niets van te merken zodat we nog heerlijk buiten konden ontbijten. Na het ontbijt zijn we eerst inkopen gaan doen in Misburg, een voorstad van Hannover.
Terug bij de camper konden we ondanks alle slechte vooruitzichten nog heerlijk buiten zitten. Rond vier uur kwam er bewolking opzetten en om half vijf vielen de eerste regendruppels. De rest van de dag was een opeenvolging van buien al dan niet vergezeld van onweer.
Toen we donderdag opstonden was het droog maar bewolkt en was de temperatuur flink gedaald dus een mooie wandeldag. We hadden onze Garmin meegenomen geladen met drie caches in de omgeving van de hannover03camping. Na het opsporen van deze caches, die allemaal in het bosgebied tussen de camping en Misburg lagen zijn we nog even doorgelopen naar Misburg om onszelf te verwennen.
Rond half drie waren we terug bij de camper. Het weer was ondertussen zover verbeterd dat we tot zes uur nog heerlijk in de zon hebben gezeten.
Vrijdag was de temperatuur flink gedaald en regende het af en toe. Om half elf zijn we vertrokken, de snelwegen zoveel mogelijk vermijdend.
Om drie uur waren we weer terug in De Krim, heerlijk een paar dagen geluierd en genoten van de zon.